Dankzij je nalatenschap help je mensen in nood

In onze nieuwe testamentgids vind je heel wat informatie omtrent nalaten en het nieuwe erfrecht. Goed ter oriëntatie, maar ook nuttig als je al hebt nagedacht over het opstellen van een testament.

Gratis onze testamentgids ontvangen? Klik dan rechts op de knop "Vraag je gratis gids aan".

 

 

De gift van je leven. Schenk via je testament.

Als jij overweegt om het Rode Kruis op te nemen in je testament, dan zijn we je heel erg dankbaar. Je nalatenschap zorgt ervoor dat Rode Kruisvrijwilligers kwetsbare mensen kunnen blijven helpen, ook in de toekomst. Daarom is een gift via een nalatenschap de gift van je leven. En dat is een prachtig gebaar.

   

Nieuw erfrecht

Tijden veranderen en de maatschappij verandert mee. Daarom is sinds 1 september 2018 de nieuwe wetgeving rond het erfrecht van kracht. Meer lezen

 

Nalaten aan het Rode Kruis

Nalaten aan een goed doel is een belangrijke beslissing. We willen je dan ook erg bedanken om ons als goed doel te overwegen in je testament. Wil je graag iets nalaten aan het Rode Kruis? Dat kan enkel door een legaat op te nemen in je testament. Er zijn verschillende legaten met elk zijn voordelen. Meer lezen 

 

Persoonlijk advies

Heb je specifieke vragen over je nalatenschap aan het Rode Kruis? Wil je graag advies of een persoonlijk gesprek? Onze verantwoordelijke voor schenkingen en legaten, helpt je graag verder.

Neem contact op via legaten@rodekruis.be