Word onze partner

Je kent onze organisatie ongetwijfeld van één van onze vele activiteiten: bloedinzameling, eerstehulpverlening op evenementen, onmiddellijke bijstand bij rampen, …. Onze missie is om anderen te helpen.

Die grote bekendheid bij het brede publiek is een troef én onze grootste challenge. We staan er wanneer nodig - dat doen we, elke keer opnieuw. Dat is niet vanzelfsprekend. Om die steun te kunnen blijven bieden op cruciale momenten, rekenen wij op de steun van particulieren en bedrijven. Door een langdurige samenwerking met ons aan te gaan, bied je ons de mogelijkheid om te blijven investeren in onze werking en in de opleiding van onze 13.000 vrijwilligers.

Partnerships

Via een partnership met Rode Kruis-Vlaanderen profileert jouw bedrijf zich als een maatschappelijk en sociaal geëngageerde organisatie. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende mogelijkheden: 

  • Partner: als partner van Rode Kruis-Vlaanderen doe je een eenmalige gift vanaf 75.000 euro. Deze wordt ingezet voor de Aangepaste Vakanties, Zorgbib, Vakantiekampen, ...
  • Structurele partner: ga met ons een samenwerking aan over meerdere jaren (minimaal 3 jaar). Vanaf 50.000 euro per jaar word je één van onze structurele partners.
  • Partnership op maat.

Contacteer ons en samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contacteer ons via relatiebeheer@rodekruis.be of via 015 44 39 97.

Als ik jullie in één zin moet omschrijven, dan zou ik zeggen: het Rode Kruis, dat is professioneel gerunde warmte in de maatschappij.

Jannie Haek

Gedelegeerd bestuurder Nationale Loterij