Zomeractie 2024

Wist je dat... de Zomeractie specifiek gericht is op plasmadonaties? Tijdens de zomermaanden is het een extra uitdaging om de plasmavoorraad stabiel te houden. Een stabiele voorraad is nochtans levensbelangrijk. Zorg jij deze zomer voor plasma? Dan zorgen wij voor een extraatje voor jou!  

Maak hier je afspraak
 

Iedere donor die 3 of 5 keer plasma komt doneren tussen 1 juli en 30 september 2024, krijgt bij de derde of vijfde donatie een extra attentie. Bloedplaatjesdonaties tellen ook mee. 
Na 3 plasmadonaties kan je kiezen voor een fietsreparatiekit of een strandtennis set. Meer fan van een unieke strandhanddoek, één filmticket of een gerecycleerde koeltas? Spaar dan verder voor 5 donaties! 

Voorwaarden Zomeractie 2024

Hieronder vind je de voorwaarden van de Zomeractie 2024. We hebben namelijk wat verbeteringen doorgevoerd om de actie vlotter te laten verlopen voor jullie.  

  • Enkel plasma- en bloedplaatjesdonaties tussen 1 juli en 30 september tellen mee voor de Zomeractie.
  • Elke donor doet automatisch mee aan de Zomeractie, vanaf de eerste plasma- of bloedplaatsjesdonatie tijdens de actieperiode. Inschrijven is dus niet meer verplicht, maar het kan nog wel. Wie zich inschrijft, gaat namelijk het engagement van de Zomeractie aan en ontvangt van ons regelmatig een motiverende boodschap om jouw aantal donaties tijdens de zomer te verhogen.
  • Je hoeft op voorhand niet meer te kiezen voor welk aantal of welke attentie je spaart. Kies op het moment van je derde, vierde of vijfde donatie in het donorcentrum zelf welke attentie je graag mee naar huis neemt.
  • Vanaf je derde donatie kan je kiezen tussen 2 attenties. Vanaf je vijfde donatie komen daar nog 3 attenties bij, maar kan je uiteraard nog steeds kiezen voor de attenties van 3 donaties.
  • Je kan ook 2 keer voor 3 donaties gaan, en dus twee keer één van de attenties voor 3 donaties kiezen.  

Maak hier je afspraak
 

Wanneer ontvang ik mijn attentie? 

Je attentie voor 3 of 5 donaties kan je afhalen wanneer je je aanmeldt voor je derde, vierde of vijfde donatie. Maar je kan jouw attentie ook nog verkrijgen in een donorcentrum tot en met eind oktober.  
Je attentie afhalen kan enkel in een donorcentrum. 

Het is onze topprioriteit dat donaties 100% veilig verlopen, meer hierover lees je hier.

Heb je vragen over de Zomeractie? Stel ze hier