Mensen met een beperking een leuke vakantie bezorgen

Elk jaar organiseren we aangepaste vakanties voor personen die door hun handicap, ziekte of ouderdom moeilijk zonder begeleiding op reis kunnen. We leggen onze gasten en hun mantelzorgers in de watten en bezorgen hen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. Een unieke ervaring voor iedereen!  

Naast gediplomeerde verpleegkundigen zoeken we ook zorgmedewerkers. Daar heb je geen ervaring nodig. Zorg je graag voor mensen? Dan kan je mee als vrijwilliger. Je krijgt van ons een gratis zorginitiatie.

Schrijf je nu in als vrijwilliger:

Verpleegkundige

Zorgmedewerker

Zorgmedewerker nacht

Sinds mijn zware val heb ik wat hulp nodig bij het opstaan, iemand die mijn rolstoel duwt op uitstap, … Dat lijken misschien kleine dingen, maar zonder de hulp van vrijwilligers kan ik niet meer alleen op vakantie. Daarom is die ondersteuning voor mij écht onbetaalbaar.

Jeanne

62 jaar

Ben jij op zoek naar een vakantie die je nooit meer vergeet? Zit mensen helpen in je bloed? Stel je dan vlug kandidaat als vakantievrijwilliger. We zoeken zowel verpleegkundigen als zorgmedewerkers. Ervaring is niet vereist voor zorgmedewerkers. Je krijgt van ons een zorginitiatie.

Wat je zeker moet weten over Aangepaste Vakanties:

  • Je helpt gasten met fysieke of mentale zorgbehoeften.
  • Je wordt ondersteund door ervaren medewerkers en nieuwe vrienden.
  • Je verblijft samen met de gasten vijf dagen in het gloednieuwe viersterrenhotel ‘Domein Polderwind’ in de West-Vlaamse polders.

Word vakantievrijwilliger:

Verpleegkundige

Zorgmedewerker

Zorgmedewerker nacht

Ook interessant!

Ga mee op Aangepaste Vakantiekampen voor kinderen