Bekijk onze filmpjes en affiches

Jouw kennis over eerste hulp bij ongevallen (EHBO) is van onschatbare waarde. We stellen affiches en techniekenvideo's ter beschikking. Waarom? Omdat het delen van deze kennis levens kan redden.

Onze stapsgewijze affiches zijn ontworpen als een praktisch geheugensteuntje, waardoor je vol vertrouwen kan handelen. Perfect voor gebruik in bedrijven, lokalen van de jeugdvereniging, klaslokalen of andere educatieve settings. Van reanimatie tot het verzorgen van diverse wonden.

Daarnaast bieden onze techniekenvideo's een visuele en praktische benadering van EHBO-vaardigheden. Een bloeding stelpen of een brandwonde verzorgen. De video's bieden realistische scenario's en duidelijke uitleg, zodat je de technieken effectief kan toepassen wanneer elke seconde telt. Met een focus op correcte uitvoering en praktische toepassing, zijn ze een waardevolle aanvulling op EHBO-opleidingen.

Of je nu een leerkracht bent die EHBO-vaardigheden wil integreren in de klas, een EHBO-opleiding volgt of gewoon je kennis wilt opfrissen, bij Rode Kruis-Vlaanderen bieden we de middelen die je nodig hebt om zelfverzekerd en adequaat te helpen.

Filmpje: eerstehulptechniek reanimatie