Organiseer een opleiding bedrijfseerstehulp

We zijn de ideale partner voor je eerstehulpopleiding!

Rode Kruis-Vlaanderen is al meer dan 70 jaar actief in bedrijfseerstehulp. We passen onze opleiding continu aan aan de noden van de bedrijfswereld. Wij bieden een volledig aanbod van basiscursussen bedrijfseerstehulp tot bijscholingen (de verplichte 4 uur) en opleidingen op maat. Om je brevet geldig te houden, moet je jaarlijks minstens 4 uur bijscholing volgen.

Je kan ook kiezen voor een rampoefening met ervaren simulanten. Dit maakt het bijna levensecht, waardoor ook de oefening intenser beleefd wordt. Als je bedrijf een AED-toestel heeft, kan je ook kiezen voor een opleiding over reanimeren en defibrilleren.

Wist je dat 98% van de mensen wel eerste hulp zouden willen bieden, maar vaak niet weten wat te doen? Volg samen een opleiding bedrijfseerstehulp en zorg er zo voor dat iederéén kan helpen wanneer nodig is.

Anna

Relatiebeheerder bij Rode Kruis-Vlaanderen

Cursus twee dagen

- Overdag: Forfaitprijs van 2090 euro tot 15 deelnemers. (*)

- Weekend of 's avonds: Er wordt een toeslag van 20 pct aangerekend. (*)

Cursus drie dagen

- Overdag: Forfaitprijs van 2835 euro tot 15 deelnemers. (*)

- Weekend of 's avonds: Er wordt een toeslag van 20 pct aangerekend. (*)

Cursus blended

- Overdag: Forfaitprijs van 1560 euro tot 15 deelnemers. (*)

- Weekend of 's avonds: Er wordt een toeslag van 20 pct aangerekend. (*)

(*De facturatie is vrijgesteld van BTW op basis van art. 44 van het BTW wetboek.)

Wist je dat …

… het soms verplicht is om eerstehulpverleners in huis te hebben? Dat hangt af van de sector waarin je actief bent en de grootte van het bedrijf. Dat kan je hier allemaal checken.

… Rode Kruis-Vlaanderen een pionier is in opleidingen die volledig wetenschappelijk onderbouwd zijn. Onze publicaties zijn samengesteld door vakmensen en worden gecontroleerd door een comité van artsen en specialisten.

Contacteer ons via bedrijfsopleidingen@rodekruis.be of via 015 443 884.