Eerste Pleisteractie officieel van start!

Het is zover, na meer dan 60 jaar stickers verkopen, gaat vandaag onze eerste Pleisteractie officieel van start. Nog tot en met donderdag 4 mei zal je onze vrijwilligers weer overal in het straatbeeld zien opduiken: aan kruispunten en supermarkten, in winkelstraten en bij lokale handelaars.

Eerste symbolische pleister voor Jan Jambon

Het is Vlaams minister-president Jan Jambon die vanmorgen de symbolische eerste pleister kocht en daarmee de actie op gang trapte. Dat deed hij bij de lokale Rode Kruisafdeling van zijn thuishaven Brasschaat. Want daar draait de actie natuurlijk om: de opbrengsten gaan integraal naar de werking van de lokale afdeling waar je de pleister koopt.

“Rode Kruis-Vlaanderen is er voor en door iedereen. Iedereen wordt wel eens op een festival of bij een ongeluk door hen geholpen. Maar dit kunnen zij enkel doen met de juiste middelen. We kunnen nu allemaal ons steentje bijdragen door mee te doen met de vernieuwde pleistercampagne. Ik had vandaag de eer om hier in Brasschaat de symbolische eerste pleister te kopen, waarmee ik de lokale afdeling van Brasschaat kan steunen.” Jan Jambon, Vlaams minister-president

Kunnen we ook op jouw steun rekenen?

Koop de pleister bij de lokale afdeling in je buurt of online.

Koop hier de pleister online