Jouw WOW vakantie begint vandaag

Zorgeloos genieten en wie weet zelfs je grenzen verleggen. Het kan in het gewone leven misschien niet elke dag. Maar op WOW vakantie wel. Daar doen we bij Rode Kruis-Vlaanderen alles voor. 100% WOW, 0% stress. Rode Kruis-Vlaanderen zorgt voor alles: je comfort, je amusement en je verblijf.


Wij zorgen voor jouw comfort 
Onze goed opgeleide vrijwilligers, verpleeg- en zorgkundigen zijn er dag en nacht voor jou. De zorg of de hulp die je nodig hebt, is 24u/24u gegarandeerd. Met de glimlach. En tijd voor een babbel.  

Wij zorgen voor jouw amusement
Onze vrijwilligers zijn schatten van mensen. Zij zorgen van 's morgens tot 's avonds voor activiteiten, uitstappen en shows op maat. Jij kiest of je meedoet of liever niet.

Wij zorgen voor een WOW verblijf
Hotel Domein Polderwind ligt in de polders. In Zuienkerke, tussen Brugge en Blankenberge. Het hotel heeft 4 sterren, is 100% toegankelijk en biedt alle nodige zorgfaciliteiten.

Hotel Middelpunt ligt vlakbij het centrum van Middelkerke en op 600 meter van het Noordzeestrand. Het hotel heeft 3 sterren, is 100% toegankelijk en biedt alle nodige zorgfaciliteiten.

Welke WOW vakanties zijn er?

De WOW vakanties in groen zijn voor mensen met een fysieke beperking en de WOW vakanties in het oranje voor mensen met een meervoudige of mentale beperking. De vakantie begint zondagvoormiddag om 15u en eindigt vrijdagvoormiddag rond 11u. Je vindt alle details in onze brochures:

Liever een gedrukt exemplaar? Vraag hier de brochures aan voor thuis.

Gekozen? Boek je vakantie

Schrijf je hier in.

Vragen?

Mail gerust naar wowvakanties@rodekruis.be of bel 015 44 35 10.