WOW kampen +

Wat is er leuker dan op kamp gaan? Op WOW kamp+ gaan! Want dan doe je allemaal dingen die je anders niet doet. En dat is iets wat álle kinderen wel eens willen meemaken. Ook als ze een beperking hebben en uit een maatschappelijk kwetsbaar gezin komen, willen ze niets liever dan spelen, lekker eten en op avontuur gaan. Kortom, een week lang gewoon kind zijn. 

Dat kan met Rode Kruis-Vlaanderen

Tijdens de paas- en de herfstvakantie 2024 organiseren we een WOW kamp+ voor kinderen van 7 t.e.m. 14 jaar (geboren tussen 2010 en 2017) met een beperking uit een maatschappelijk kwetsbaar gezin.

Per kamp kunnen er 20 kinderen mee. Ze worden verzorgd en begeleid door een groep enthousiaste vrijwilligers van Rode Kruis-Vlaanderen: verpleeg- en zorgkundigen, animatoren en handige harry's en henriëttes voor de logistieke hulp.

Overzicht WOW kampen + in 2024

Wanneer? Waar?
Paasvakantie: 8 tot 12 april Vakantiehuis Fabiola - Maasmechelen 
Herfstvakantie: 28 oktober tot 1 november Vakantiehuis Fabiola - Maasmechelen 

Brochure

Graag alle info over WOW kampen + op een rijtje om thuis door te bladeren?

Vraag de brochure aan

Inschrijving kind

Mijn kind mag mee

Help je mee?

Om deze WOW kampen + mogelijk te maken hebben we natuurlijk helpende handen nodig. We zoeken vrijwilligers en stagiairs voor de begeleiding.

Ik meld me aan als vrijwilliger

Geef je liever financieel een duwtje in de rug? Dat kan met een gift. Bedankt, zo kunnen we samen de gasten een onvergetelijke vakantieweek te bezorgen.

Ik steun met een gift