15de SYMPOSIUM MEDISCH RAMPENMANAGEMENT

 Inschrijvingen  Vakbeurs  Congresinfo  Contact

 

Het Symposium Medisch Rampenmanagement (SMR) is een tweejaarlijks congres voor zowel medisch als organisatorisch gevormde professionele hulpverleners, waar de nieuwste ontwikkelingen inzake rampenmanagement en urgentiegeneeskunde door deskundigen worden uiteengezet.

Samen met het SMR wordt er ook telkens een gespecialiseerde vakbeurs georganiseerd waaraan meer dan 30 bedrijven participeren. Wij beginnen eind dit jaar met de uitwerking van deze beurs, hebt u interesse of wenst u contact hierover dan kan u terecht via info@smr.be.

Wegens de corona epidemie en de bijhorende maatregelen is er beslist om de vijftiende editie van het SMR niet in 2020 maar pas volgend jaar te laten plaatsvinden. Onze jubileumeditie vindt daarom plaats in het schitterende congrescentrum Floreal Seminars te Blankenberge op zaterdag 30 oktober 2021.

Alle deelnemers ontvangen een erkend bijscholingsbewijs, de sprekersteksten, een fraaie documentatietas, een leuk SMR-gadget, een verzorgde 3-gangen zakenlunch (aangepaste wijnen inclusief), een koffiebuffet bij aankomst en tijdens de voorziene pauzes.

De vorige edities waren steeds snel volzet. Stel uw inschrijving daarom niet uit.                       

5

Snel Inzetbare Teams zijn standby

250

Plaatsen in ons opleidingscentrum

500

Veldbedden en dekens in geval van nood