Schrijf nu in voor SMR 2024

Op zaterdag 26 oktober is Floreal Blankenberge opnieuw het decor voor de 16e editie van het Symposium Medisch Rampenmanagement. Ons tweejaarlijks congres is een combinatie van een ruime vakbeurs en boeiende lezingen.

Inhoudelijk hebben we 7 sprekers die ons meenemen in hun expertisegebied. Dit hoofdprogramma vind je op onze website en bevat lezingen over nieuwe technologieën, CBRN-incidenten en de impact van energietransitie op de rampenwerking. Zoals elke editie worden hiervoor accreditatiepunten aangevraagd.

Daarnaast is er de uitgebreide vakbeurs, waar hoofsponsor Land Rover te bezichtigen is, naast diverse andere firma’s. SMR is de plaats om gekende en nieuwe producten te bezichtigen en dit aan voordeeltarief te kopen. Bezoek dus zeker geregeld de webpagina voor het laatste overzicht van de ingeschreven firma’s.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan in via www.smr.be/inschrijving . Iedereen welkom. Duid bij de inschrijvng aan of het gaat over een Rode Kruis afdeling of een externe. Indien men een factuur wenst, gelieve dit aan te vinken en de nodige info door te geven. Rode Kruis-afdelingen kunnen hun vrijwilligers in groep inschrijven aan voordeeltarief. Nadien ontvangt de afdeling een factuur. 

Meer info kan je vragen via westvlaanderen@rodekruis.be of 050/45 90 00

Tot 26 oktober!