Eerstehulpopleidingen

Stel dat er straks iemand van je gezin of een collega iets overkomt. Weet je dan hoe je moet reageren? Kan je eerste hulp toedienen bij een verstuiking, een brandwonde of hartfalen? Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar kunnen helpen. Via onze opleidingen leren we je de juiste vaardigheden aan om eerste hulp te bieden. Zo weet je wat je moet doen als er iets gebeurt.

De referentie in eerste hulp

Mensen zelfredzaam maken is onze missie. Onze lesgevers zijn goed opgeleid en beschikken over uitstekend didactisch lesmateriaal. We maken de oefeningen zo realistisch mogelijk en praktijkbeleving staat centraal. Al onze eerstehulprichtlijnen en -publicaties zijn wetenschappelijk onderbouwd. We volgen actief de internationale richtlijnen en vullen ze aan met onze jarenlange expertise, ervaring en onderzoek. Deze ‘evidence-based’ aanpak garandeert dat we altijd de beste adviezen geven.

Open cursusaanbod

Er worden drie cursussen per academiejaar georganiseerd: één op zaterdagen in het najaar, één op donderdagavonden in het najaar en één op zaterdagen in het voorjaar. Bovendien organiseren we jaarlijks ook enkele cursussen reanimeren en defibrilleren.

Huidig cursusaanbod

Opleiding aanvragen

Organiseer je graag een opleiding op maat voor jouw bedrijf of vereniging? Neem dan contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.