Eerstehulpopleidingen 2023-2024

Wil je levens redden en anderen helpen in noodsituaties? Rode Kruis-Wijnegem-Deurne biedt je nu de unieke kans om jezelf gratis op te leiden tot een deskundige in eerste hulp!

Stel je voor: je bent op een feestje en iemand heeft dringend medische hulp nodig. Met jouw kennis van eerste hulp ben je direct in staat om adequaat te handelen. Je voelt je zelfverzekerd en beschikt over de juiste vaardigheden om snel te reageren. Jij kunt het verschil maken tussen leven en dood.

Onze Rode Kruisafdeling biedt gratis eerstehulpopleidingen aan die je leren hoe je moet handelen in noodsituaties. Van reanimatie tot het behandelen van wonden en het stabiliseren van breuken. Ervaren instructeurs gebruiken hiervoor praktijkgerichte trainingen.

Deze opleidingen zijn niet alleen waardevol voor jou, maar ook voor je familie, vrienden en zelfs onbekenden op straat. Je kunt een belangrijke schakel worden in jouw gemeenschap, klaar om te helpen wanneer het er echt toe doet.

Wacht niet langer! Kijk vandaag nog op deze pagina voor meer informatie over onze gratis eerstehulpopleidingen en maak echt een verschil in mensenlevens. Samen kunnen we de wereld veiliger maken.