Word vrijwilliger

Elke dag helpen wij mensen. Dat doen we overal, dus ook in jouw buurt. Om meteen met de deur in huis te vallen: wil je ons helpen als vrijwilliger? Jouw talenten en enthousiasme kunnen we absoluut gebruiken. Je vindt vast iets wat je graag doet. Voorkennis of een specifiek diploma is niet nodig, wij geven je een goede opleiding en ondersteuning. Kom erbij en help ons helpen!

“Na mijn eerste dodentocht kreeg ik in de Rode Kruispost de nodige verzorging en een ontspannende beenmassage. Mijn blaren werden verzorgd en afgedekt met een verbandje. Ik heb geen stress bij hen gevoeld, ook al waren we met velen die verzorging nodig hadden.” Milly, deelnemer Dodentocht
 

“Na mijn zwaar auto-ongeval moest ik op zoek naar gepaste hulpmiddelen. Het Rode Kruis heeft me goed geholpen. Ik kreeg ook handige tips over hoe ik alles moest gebruiken en waarop ik moest letten.” Elke, 27 jaar.
 

“Mijn man is gedeeltelijk verlamd na een hersenbloeding. Vroeger gingen we veel op reis, nu kan dat niet meer. Dankzij het Rode Kruis zijn we deze zomer toch een weekje samen weg geweest. Dat deed zo’n deugd!” Sigriet, 49 jaar.

Krijg je ook zo een warm gevoel bij het lezen van deze getuigenissen? Dit zijn echter maar een paar voorbeelden van mensen die het Rode Kruis kon helpen.
Aarzel geen seconde en zeg ja!

Ja! Ik wil graag helpen

Bloedafname Moerzeke

Help jij in Moerzeke de bloedvoorraad op peil te houden?

+ Registreer je hier