Help ons om te blijven helpen in jouw buurt

Begin maart dook het coronavirus COVID-19 op in ons land. De impact liet zich duidelijk voelen op onze samenleving en beheerst ons leven nog altijd in grote mate. Onze vrijwilligers streden meteen mee tegen corona. We zorgden o.a. voor ziekenvervoer, veilige bloedinzamelingen, verspreiding van hulpmateriaal, enzoverder…

Voor het eerst in bijna 60 jaar konden onze vrijwilligers in april géén stickers verkopen. Dat heeft ernstige gevolgen voor de financiële middelen van Rode Kruis – Hamme. Terwijl hulp in jouw buurt – juist nu – meer dan nodig is.

Rode Kruis-Hamme heeft jouw hulp nodig

Wij zijn aangewezen op de steun van de bevolking. Met jouw steun help je mensen in jouw buurt en jezelf. Een van de volgende dagen kan u een omslag van de “lokale steunactie 2020” in uw brievenbus terugvinden. Met jouw giften kunnen we onze werking blijven voortzetten:

  • Organistatie van gratis cursussen eerste hulp en AED
  • Hulpverleningsacties bij evenementen en noodsituaties
  • Aankoop van een nieuwe zieknwagen, zodat onze oude ziekenwagen eindelijk op welverdiend pensioen kan

Wat kan jij doen?

Met jouw steun help je mensen in jouw buurt en jezelf. Met een eenmalige vrije bijdrage per overschrijving of via online betaling help je onze lokale Rode Kruisafdeling een grote stap verder. Vanaf 40 euro per jaar is je donatie fiscaal aftrekbaar en ontvang je een attest.

Alle 115 vrijwilligers van Rode Kruis-Hamme willen je alvast hartelijk bedanken!

1. Donatie per overschrijving

Een vrije donatie is mogelijk op volgende rekening:

Naam: Rode Kruis-Hamme
IBAN: BE97 7370 2435 7349
BIC: KREDBEBB
Mededeling: Lokale steunactie

2. Online donatie

Je kan ook online doneren. Klik op de link en volg de instructies op de website!

Doneer online!