Combinatiecursus op zondag

In 24 u word je een volleerde EH-verlener die kan reanimeren en defibrilleren. Ook de kleinste verzorgingen worden niet vergeten zoals een vuiltje uit het oog halen ...
Deze lessen combineren levensreddende handelingen met een uitgebreid en praktisch pakket eerste hulp.

Nog straffer, in het voorjaar 2024 kan het op 4 dagen! We starten vanaf 3 maart 2024. Dus 4 zondagen na elkaar in de voormiddag van 09:00 – 12:15 en in de namiddag van 13:00 – 16:15 uur. Je kan in ons lokaal je lunchpakket verorberen.

Noteer nu alvast in je agenda en reserveer een plaatsje bij onze verantwoordelijke want het aantal deelnemers is beperkt tot 15 om zo de lessen praktisch en kwaliteitsvol te houden. Meer info en voorinschrijving: klik hier.

Cursisten krijgen de kans om de eerstehulpencyclopedie Help!, hét basiswerk (990 pagina's) voor eerste hulp,  volledig vernieuwd, aan te kopen voor slechts 26 Euro (normale publieksprijs vanaf 40 Euro).

De lessen zijn voor de deelnemers gratis, echter niet voor ons. Toch kunnen we je dit aanbieden dankzij de steun tijdens onze jaarlijkse pleisterverkoop en uiteraard is een bijkomend duwtje meer dan welkom, doe een gift, lees hier meer.
 
Foto's: Rode Kruis - Vlaanderen