Ik zoek een opleiding Eerste hulp

Een ongeval is snel gebeurd. Maar als je onmiddellijk hulp biedt, voorkom je vaak erger. Eerste hulp kan echt het verschil maken. Wees gerust, het is makkelijker dan je denkt. Met enkele eenvoudige handelingen kan je al veel doen. Wil je anderen kunnen helpen als er iets gebeurt? Thuis, op school, in de jeugdbeweging, in de sportclub of op het werk. Wij leren je hoe.

Dé referentie in eerste hulp
Onze lesgevers zijn goed opgeleid en beschikken over uitstekend lesmateriaal. We maken de oefeningen zo realistisch mogelijk en de focus ligt op de praktijk. Oefenen, oefenen, oefenen! Al onze eerstehulprichtlijnen en -publicaties zijn wetenschappelijk onderbouwd. Deze ‘evidence-based’ aanpak garandeert dat we altijd de beste adviezen geven.

EHBO voor iedereen EHBO voor verenigingen EHBO voor bedrijven Hartveilig
Voor alle mensen vanaf 16 jaar Voor verenigingen, scholen, jeugdverenigingen, sportclubs, ... Voor bedrijven zowel de wettelijke opleiding als de bijscholingen Voor wie zijn bedrijf of vereniging hartveilig wil maken


Rode Kruis-Zuiderdistrict organiseert heel wat opleidingen Eerste Hulp. Vind je bij ons niet je gading dan verwijzen we je graag door naar Eduko.
Op Eduko vind je ook de cursus terug waarvoor je ingeschreven ben en de brevetten die je behaalde.