Kamp

? Wie: JRK Arendonk
? Wat: Zomerkamp 2023!
❤️ Waar: SInt-Lenaarts
? Wanneer: 03 t.e.m. 10 Juli 2023

JRK Arendonk zit weer in de laatste rechte lijn richting het zomerkamp!


Na een heel jaar vol sport en plezier tijdens de activiteiten, trekken ze er binnenkort weer eindelijk op uit met de groep. Jaarlijks gaan ze samen met de hele bende gedurende 8 dagen op kamp om een fantastische week te beleven. Dit jaar zullen ze op kamp gaan van 3 t.e.m. 10 juli.

De fantastische kampplaats is gelegen in het Limburgse, meer bepaald in Lommel. Het kamp zelf is geen EHBO-kamp. Gedurende die 8 dagen worden er de leukste spelletjes gespeeld die jij je maar kan inbeelden. Er wordt op toch gegaan, op uitstap, er gebeuren grote spelen op de kampplaats, gaan zwemmen en zoveel meer!

Heb jij ook zin in 8 dagen op-en-top spelplezier?!

En ben je nog niet ingeschreven voor dit super kamp en zou jij of een van je kids graag mee willen? Aarzel dan zeker niet om JRK Arendonk  te contacteren via een van de volgende manieren.

Wist je trouwens dat je een deel van de kampprijs kan recupereren? Dat kan via je eigen mutualiteit. Wanneer je op het moment van het kamp nog geen 12 jaar bent ontvang je ook een attest dat je kan toevoegen aan de belastingaangifte. Bovendien kan je bij ons ook de vrijetijdspas inzetten. Een beetje moeilijk om het kampgeld ineens te betalen? Vraag zeker raad bij onze JRK-verantwoordelijke!