Zorgen voor vrijwilligers

Zorg dragen voor alle huidige en toekomstige vrijwilligers, daar is het dynamisch team PR & werving goed in. Dit team blink uit in hun creatief, organisatorisch en taalvaardig talent! Je hebt hun werk waarschijnlijk al wel eens gezien! Zij zijn de drijvende krachten achter onze jaarlijkse steunkaartenactie en stickerverkoop, maar zeker ook de ondersteunende krachten bij promotieacties van onze verschillende diensten.

Naast het werven van fondsen, is ook het werven van donoren en vrijwilligers een belangrijk luik van dit team. Onze afdeling is immers steeds op zoek naar nieuwe, enthousiaste en leergierige vrijwilligers. 

Onze eigen vrijwilligers worden graag in de watten gelegd door het team PR & werving. Ze organiseren dan ook allerhande interne activiteiten: het jaarlijks teerfeest, een bezoekje van de Sint, een huldiging voor onze verdienstelijke vrijwilligers, … . Het team PR & werving draait er haar hand niet voor om.

Communicatie is een superbelangrijk punt. De vrijwilligers van het team PR & werving waken erover dat zowel interne als externe communicatie in de afdeling op een vlotte en duidelijke manier gebeurt. Zij verzorgen ook de communicatie, zowel online als offline, naar de Arendonkse bevolking. Hierbij gebruiken ze steeds hun warm hart voor Rode Kruis Vlaanderen.