Uitleendienst Kortrijk

Heb je dringend krukken nodig? Of een ziekenbed voor verzorging thuis? Geen paniek: overal in Vlaanderen kan je terecht in onze uitleenpunten. Ook buiten de kantooruren en in het weekend.

Kwalitatief materiaal

Rolstoel, looprek, rollator, elektrisch hoog-laagbed, (kinder)krukken, enzovoort. Je vindt precies wat je nodig hebt in een van onze 180 uitleenpunten. Alle materiaal voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. En we laten we je graag zien hoe je het moet gebruiken. Je krijgt ook een folder mee, zo kan thuis je alle informatie nog eens rustig kunt nalezen.

Hulpmiddel ontlenen?

Wie een lidkaart van Rode Kruis-Kortrijk bezit kan gedurende 3 maanden gratis gebruik maken van het ontleende materiaal. Indien je niet beschikt over een lidkaart vragen we beperkt huurgeld. Een goede uitleendienst kost immers een pak geld. Enkel een waarborg waarvan het bedrag in verhouding is met het ontleende materiaal moet in beide gevallen worden betaald. Zo garanderen we dat de hulpmiddelen altijd in perfecte staat zijn als je ze ontleent. 

U weet niet precies hoe het hulpmiddel te gebruiken? Dat is geen enkel probleem. Voor u het uitleenpunt verlaat, demonstreren we graag hoe het moet. 

Waar ontlenen?

Voor het ontlenen van hulpmiddelen bij Rode Kruis-Kortrijk kan je terecht op volgende plaatsen:

Nicole Felhoen                                                       
Kortrijksestraat 177                                      A. Van Dycklaan 14A
8501 Heule                                                    8500 Kortrijk

0472/99 24 97 

 

Huurprijzen

Uitleendienst Rode Kruis - Kortrijk

Waar?

 

A. Van Dycklaan 14 a 

8500 Kortrijk

 

Kortrijksestraat 177

8501 Heule

 

Enkel op afspraak:

0472/99 24 97

 

2013

Verzorgingen

235

Preventieve Hulpacties

1147

Ontleende boeken