Opleiding eerste hulp-help

Eerste hulp is niet moeilijk. Meer zelfs, het is poepsimpel! Met een paar technieken en een paar tips kan je al snel een wereld van verschil maken voor een slachtoffer. Iederéén kan bovendien eerste hulp leren, jong en oud. Kleine en grote wonden, bloedingen, verslikking, breuken, verstuikingen en ontwrichtingen, vergiftigingen, hoofd- en wervelletsels, hartaanval of beroerte: het Rode Kruis is erin thuis en leert je graag hoe je in deze gevallen hulp kunt bieden!

De eerstvolgende cursus start op 31 januari 2023 en gaat door op dinsdag en vrijdagavond van 19u tot 21u15. In 13 lessen van 2 uur leren onze lesgevers hoe je hulp kan verlenen in allerlei huis-, tuin- en keukensituaties. 

De cursus is gratis en gaat door bij Rode Kruis-Kortrijk, Antoon Van Dycklaan 14a in Kortrijk. Een handboek kan aangekocht worden bij de aanvang van de cursus.

Inschrijving: 
Je kan je online inschrijven via vorming@kortrijk.rodekruis.be of pr@kortrijk.rodekruis.be met vermelding van uw naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer of gewoon telefonisch contact nemen met de verantwoordelijke vorming 0471 05 96 33