Eerste hulp kan je snel leren

Je bent op een etentje in Elsene met 7 vrienden.  Iemand verslikt zich en stopt met ademen.  Je staat in Kunst-Wet te wachten op de metro en er krijgt iemand een hartaanval. Een ongeval is snel gebeurd. Maar als je onmiddellijk hulp biedt, voorkom je vaak erger. Eerste hulp kan echt het verschil maken. Wees gerust, het is makkelijker dan je denkt. Met enkele eenvoudige handelingen kan je al veel doen. Wil je anderen kunnen helpen als er iets gebeurt? Thuis, op school, in de jeugdbeweging, in de sportclub of op het werk. Wij leren je (in het Nederlands) hoe in de Cellebroerstraat 16b in hartje Brussel.

Dé referentie in eerste hulp

Onze lesgevers zijn goed opgeleid en beschikken over uitstekend lesmateriaal. We maken de oefeningen zo realistisch mogelijk en de focus ligt op de praktijk. Oefenen, oefenen, oefenen! Al onze eerstehulprichtlijnen en -publicaties zijn wetenschappelijk onderbouwd. Deze ‘evidence-based’ aanpak garandeert dat we altijd de beste adviezen geven.

Ik wil een opleiding/examen volgen of organiseren

Hou me op de hoogte!

Eerstehulpopleiding in het kader van het behalen van het rijbewijs in Brussel

Sinds 1 november 2018 is een verplichte eerstehulpopleiding een voorwaarde voor het behalen van het rijbewijs B in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

Meer informatie over deze eerstehulpopleiding

Ik registreer me voor de eerstehulpopleiding voor het rijbewijs

 

Erkende opleidingen voor bedrijven

Ook op het werk is het belangrijk dat er altijd iemand in de buurt is die kan helpen als er iets gebeurt. Daarom organiseren we eerstehulpopleidingen op maat van je bedrijf. Onze opleidingen voor bedrijven zijn erkend door de federale overheid.

Ik wil een opleiding bedrijfseerstehulp organiseren