Hulp nodig op jou evenement (preventieve acties)

Waar veel mensen bij elkaar komen, is er een verhoogd risico op ongevallen. Organiseer je een groot evenement, concert, sportwedstrijd of een andere activiteit? Je kan op ons beroep doen voor een preventieve hulpactie. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening. Bij elke hulpactie brengen we een AED-toestel (automatische externe defibrillator) mee.

Kwalitatieve hulp op maat

Wij bieden je eerste hulp op maat van je evenement. Je bent zeker van kwalitatieve hulp gebaseerd op jarenlange expertise en wetenschappelijke richtlijnen. Wij garanderen een efficiënte samenwerking.

Een hulpactie aanvragen?

Vul minstens zes weken voor het evenement plaats vindt een aanvraagformulier (zie onderaan) in met de belangrijkste info over het evenement. Doe dit zo volledig mogelijk opdat op basis van deze gegevens, Rode Kruis-Vlaanderen een risico-inschatting kan uitvoeren. 

                Correcte gegevens     < >    Goede samenwerking

Geef alle nuttige documenten door zoals: een gedetailleerd plan van de plaats van het gebeuren, de timing,... Voor grote evenementen is de aanwezigheid van Rode Kruis-Vlaanderen op veiligheidsvergaderingen van essentieel belang. Het is dus noodzakelijk te weten wanneer deze doorgaan.

Via onderstaand aanvraagformulier doorloop je alle stappen die nodig zijn om een correcte inzet van vrijwilligers en materiaal te waarborgen tegen een correcte prijs.

Na het opmaken, door onze diensten, van een risicoanalyse en de inzet van materiaal en vrijwilligers bepalen wij de prijs. Dit voorstel word je dan toegestuurd. Van jouw kant verwachten wij een ondertekent exemplaar terug. 

Stuur je aanvraag op:

Aanvraagformulier preventievehulpacties

Verantwoordelijke hulpdienst

hulpdienst@bredene.rodekruis.be