Hulp op evenementen

Pech of het noodlot kan altijd en overal toeslaan, zeker op een plaats waar veel mensen samenkomen. Snel hulp krijgen kan dan levens redden. Daarom vind je Rode Kruis-Vlaanderen terug op grote evenementen, concerten, sportwedstrijden of andere activiteiten waar veel mensen bij elkaar komen. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening!

Kunnen we je helpen?

Preventieve hulpactie

Je kan op ons beroep doen voor een preventieve hulpactie. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners bieden een hulpverlening op maat van je evenement, gebaseerd op jarenlange expertise en wetenschappelijke richtlijnen. Bij elke hulpactie brengen we een AED-toestel (automatische externe defibrillator) mee. Bezorg ons dit ingevulde formulier via hulpdienst@sint-niklaas.rodekruis.be ten laatste 6 weken voor je evenement (maar liefst vroeger) en ontvang een voorstel op maat.

Eerstehulpset

Organiseer je een (zeer) klein evenement en is er binnen de organisatie iemand die zelf de EHBO wil verzekeren? Lieten we je weten dat onze aanwezigheid voor jou evenement niet nodig geacht wordt? Of wil je een zeker zijn dat je goed onderhouden EHBO-materiaal meepakt op uitstap of op kamp met je jeugdbeweging? Dan is de Eerste Hulpset iets voor jou! Deze set bevat goed onderhouden materiaal om de meest voorkomende verwondingen aan te pakken.
De materialen zijn perfect te gebruiken door iemand met een basisbrevet eerste hulp.
De verhuurprijs van de set is vastgelegd op €10 per dag met een minimum van €50. Je betaalt een borg van €125 die je terugkrijgt achteraf als er geen schade is. In de verhuurprijs zit steeds een verbruikswaarde van €25 inbegrepen. Verbruik je meer, dan wordt dat achteraf afgehouden van de waarborg. Na een manuele controle van de set krijg je de waarborg teruggestort. Vraag je set ruim op voorhand, zo vroeg mogelijk, aan via hulpdienst@sint-niklaas.rodekruis.be!

Contacteer ons voor jouw event