Steun financieel

De meer dan 120 Rode Kruisvrijwilligers in Lier, Ranst en Zandhoven geven graag een stukje van hun vrije tijd om jou en anderen te helpen. Maar ook al staan zij hun uren gratis af, toch kan het Rode Kruis niet zonder geld. Er zijn tenten nodig, een ziekenwagen, medische apparatuur, draagberries, dekens, zuurstofflessen, rolstoelen, krukken, materiaal om te verzorgen, uit te lenen en op te leiden.

Dankzij jouw financiële steun kunnen wij mensen helpen. Wat er ook gebeurt. Ook vlakbij, in Lier, Ranst en Zandhoven. De opbrengst van jouw storting gaat immers integraal naar onze lokale werking.

Koop een lidkaart

Een lidkaart kost € 5. Stort vandaag nog je bijdrage op rekeningnummer BE68 7332 2268 3334 van Rode Kruis-Lier met vermelding van je naam en 'lidkaart'. We zenden je jouw lidkaart dan onmiddellijk toe.

 

 • Doe een gift

  Giften komen in aanmerking voor een fiscaal attest dat je automatisch ontvangt in maart van volgend jaar, tenminste als je gedurende het kalenderjaar ten minste € 40 aan het Rode Kruis hebt gegeven. Je kan dan jouw gift(en) van je belastbaar inkomen aftrekken.

  Alleen als jij ons helpt kunnen wij anderen helpen. Jouw bijdrage maakt dus écht het verschil. Alvast bedankt!

  + Help ons helpen
 • Trooper

  Het Rode Kruis is steeds op zoek naar manieren om op een eenvoudige en efficiënte manier geld in te zamelen om onze werking optimaal te kunnen uitbouwen. Daarom stapt ook Rode Kruis-Lier in Trooper. Trooper is een webplatform van verschillende online-shops (booking.com, Blokker, Coolblue ...) én ... als je via http://trooper.be/rodekruislier je bestelling plaatst, krijgen wij een gift! Zonder dat het jou ook maar één cent meer kost.

  + Ga naar Trooper

Een vraag? / Meer weten?

Contacteer Hilde en we helpen je graag verder.

cenw@rodekruislier.be

Gift via overschrijving

Help het Rode Kruis helpen en maak je gift over via overschrijving op rekeningnummer BE68 7332 2268 3334