Uitleendienst

Hulpmiddelen huren

Een been in het gips of een ongelukkige val gebeurt zelden tijdens de kantooruren. Toch is er geen reden tot paniek want het Rode Kruis staat altijd voor je klaar. Een telefoontje naar het uitleenpunt is voldoende. Een vrijwilliger maakt met jou een afspraak en dankzij een stel krukken of een rolstoel ben je weer mobiel.

Als je het antwoordapparaat hoort, vergeet dan zeker geen boodschap (samen met jouw telefoonnummer) in te spreken. Zo kan onze vrijwilliger jou opbellen van zodra hij/zij terug beschikbaar is.

Uitleendienst
Rode Kruis-Lier
Hoogveldweg 99
2500 Lier
M 0475 79 93 67
Op Vr, Zat, Zon en Feestdagen
uitleendienst@rodekruislier.be
(voor info of voor een geplande uitlening in de toekomst)
uitleendienst@rodekruislier.be

 

Makkelijk, kwalitatief en goedkoop

De Uitleendienst staat open voor iedereen! Bij het uitlenen van materiaal betaal je een waarborg en een huurbedrag per maand. De waarborg en het huurgeld zijn afhankelijk van het materiaal dat je wil uitlenen. Bovendien heb je geen doktersvoorschrift nodig om hulpmiddelen te kunnen uitlenen, makkelijker kan haast niet.

Alle materiaal voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. En we laten we je graag zien hoe je het moet gebruiken. Je krijgt ook een folder mee, zodat je alle informatie thuis nog eens rustig kunt nalezen.

We vragen je een beperkt huurgeld plus een waarborg voor het materiaal dat je gebruikt. Zo garanderen we dat de hulpmiddelen altijd in perfecte staat zijn als je ze ontleent.  Heb je een lidkaart van het Rode Kruis? Dan is het nog voordeliger, want dan krijg je een korting van 50% op de huurprijs.

Hulpmiddelen en prijzen

  huur/maand waarborg
Krukken € 5 € 20
Looprek € 5 € 20
Rollator € 5 € 25
Rolstoel met voetsteun € 16 € 135
Rolstoel met beensteun € 18 € 20
Toiletstoel € 8 € 20
Ovale WC-emmer (aan te kopen) (aan te kopen) € 19
Ronde WC-emmer (aan te kopen) (aan te kopen) € 6
Zit kussen Jay Combi € 3 € 25

Een vraag?

Contacteer uitleendienst

+ Contact

Uitleendienst Rode-Kruis Lier

Hoogveldweg 99
2500 Lier
0475 79 93 67
Op Vr, Zat, Zon en Feestdagen
uitleendienst@rodekruislier.be
(voor info of voor een geplande uitlening in de toekomst)