Rode Kruis-Vlaanderen en Disneyland Paris slaan handen in elkaar voor jaarlijkse stickeractie

Dit jaar prijkt Minnie Mouse van Disneyland Paris op de sticker van Rode Kruis-Vlaanderen! De reden? Disneyfiguren spreken tot de verbeelding en bovendien viert Disneyland Paris dit jaar zijn 30-jarig bestaan. Met deze 'magische' sticker wil Rode Kruis-Vlaanderen  alle Vlamingen overtuigen om de 228 lokale Rode Kruisafdelingen financieel te steunen. De jaarlijkse stickeractie start op donderdag 21 april 2022 en loopt tot donderdag 5 mei. De Prijs voor de sticker blijft ongewijzigd op 5 euro en zal in heel Vlaanderen te verkrijgen zijn: op kruispunten, bij lokale handelaars, op de parking van warenhuizen en uiteraard ook online.

Steun de Rode Kruisvrijwilligers in jouw buurt

De opbrengsten van de stickeractie gaan integraal naar onze lokale afdeling. Hiermee investeren onze vrijwilligers in ambulances, interventiekledij, materiaal voor eerstehulpopleidingen etc. Ook in de verschillende fases van de pandemie zijn de vrijwilligers lokaal heel actief: van hulpposten in vaccinatiecentra, eerstehulpposten tijdens de toegelaten events, hulp in woonzorgcentra en veel meer. Zoveel is duidelijk: als je hulp nodig hebt, dan kan je rekenen op één van onze Rode Kruisvrijwilligers uit jouw buurt.

De sticker is van donderdag 21 april tot en met donderdag 5 mei te koop voor 5 euro. Alle opbrengst gaat integraal naar de lokale werking van Rode Kruis-Herenthout