Word vrijwilliger bij Rode Kruis-Herenthout

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Onze afdeling draait volledig op vrijwillige inzet en op die basis zetten we ons in voor de bevolking van Herenthout, elke dag weer.

Een kleine greep uit het aanbod: bloeddonors zoeken en de bloedafnames ondersteunen (bloed en plasma), EHBO voorzien op evenementen (‪hulpdienst), mensen leren reanimeren en EHBO toepassen (‪vorming), de dagelijkse werking van onze afdeling ondersteunen (‪bestuur), niet-dringend ziekenvoer binnen de regio verzorgen (ziekenwagendienst105), uitlenen van hulpmiddelen aan de plaatselijke bevolking (uitleendienst),…

Volgende “vacatures” staan momenteel vacant maar natuurlijk kan je gewoon onze disciplines vanuit de basis aanvullen en op eigen tempo beginnen meedraaien binnen onze afdeling.

Voor verplegers en verpleegsters en andere mensen vanuit de medische wereld en de hulpverlening is het aansluiten niets meer als een eenmalige cursus kennis rodekruis. Waardoor de inspanning voor het aansluiten minimaal is.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team te versterken. Zo zoeken we momenteel:

 

Verantwoordelijke Communicatie en Werving

Lesgever Eerste Hulp

Vrijwilligers voor onze Hulpdienst

Gelegenheidsvrijwilligers

 

Heb je interesse in één van deze functies of wil meer info omtrent deze profielen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie via info@herenthout.rodekruis.be!