Steun het Rode Kruis-Halle

Na de inbraak van 16 maart, waarbij veel van ons kostbaar materiaal gestolen werd, bleven de steunbetuigingen voor onze afdeling niet uit. Verschillende verenigingen en organisaties boden spontaan hun hulp aan om ervoor te zorgen dat onze vrijwilligers van Rode Kruis-Halle weer snel en uitgerust ten dienste kunnen staan van de bevolking.


Help het Rode Kruis-Halle U zo snel mogelijk terug te helpen en steun deze fantatische initiatieven.


De spoedverpleegkundigen van het Sint-Mariaziekenhuis waarmee we vaak samenwerken, organiseren een snoepverkoop op de markt van zaterdag 14 april. Verschillende handelaars van Groot-Halle hebben spaarpotjes staan ten voordele van het Rode Kruis-Halle. Maar ook handelaars van de andere gemeentes waar wij als Rode Kruis-Halle actief zijn, springen mee in de bres. Zo zijn de spaarpotjes ook te vinden in frituur Onder de Toren in Pepingen en bij Electro Service Timmermans in Herne.


Wij steken zelf uiteraard ook de handen uit de mouwen. Vanaf donderdag 19 april tot en met donderdag 3 mei zal u ons op verschillende plaatsen aantreffen voor de jaarlijkse stickerverkoop. Dit jaar staat Robbedoes en Kwabbernoot te pronken op de sticker. De € 5 per sticker zal volledig gebruikt worden om het gestolen materiaal te vervangen. Tijdens deze 14-daagse zijn er ook nog enkele specifieke gelegenheden waarop wij, als vrijwilliger van Rode Kruis-Halle zullen verkopen. Zo zijn de stickers te koop op de voetbalwedstrijd SK Pepingen-Halle tegen KSV Temse van zondag 22 april om 15u in het Lamme Guiche stadion. Ook tijdens de activiteiten van Halattraction zullen de stickers te koop worden aangeboden.


Op woensdag 2 mei gaat van 15u30 tot 19u de bloedinzameling door in het Sint-Mariaziekenhuis. Uiteraard zijn er ook dan stickers te koop.


Voor wie deze data niet zouden passen, organiseert Rode Kruis-Halle een uitzonderlijke sticker- en snoepverkoop op dinsdag 24 april van 18u tot 20u in ons lokaal, Brusselsesteenweg 183. Bloedgeven kan ook nog op donderdag 24 mei van 15u tot 20u in CC ’t Vondel.


Voor wie liever eens uit de bol gaat, nodigen we u graag uit op onze allereerste S.O.S. TD. Deze fuif gaat door op zaterdag 5 mei vanaf 20u in de Schuur te Pepingen (Ninoofsesteenweg 149). De kaarten zijn in voorverkoop aan € 6, en zijn te koop bij de vrijwilligers van Rode Kruis-Halle, Las Fiëstas en kapsalon Marc in Halle, Electro Service Timmermans in Herne, café De Bascule in Bellingen en café Den Toren in Pepingen. 

Wie ons nog sneller wil steunen kan een storting doen op het rekeningnummer BE82 0680 8475 3068.

 

Alvast bedankt!

 

Wat kan je verder doen?

Vrijwilligersfeest 2017

Bedankt aan alle vrijwilligers!

Meer weten?

Contacteer onze afdeling en we helpen je graag verder.

+ Stel je vraag