Inschrijven

Hoe inschrijven?

Stuur een mailtje naar jeugd@melle.rodekruis.be en vermeld zeker de leeftijd en naam(en) van de deelnemer(s). Als er eventuele allergieën/diëten zijn gelieve deze ook door te geven.
De Deadline om in te schrijven is 25/5/2019, maar als je zeker bent dat je meegaat, schrijf je je het best zo snel mogelijk in. Zo verkleint u de kans dat het door u gekozen kamp volzet is.

Prijs

Het JRK Kamp omvat meestal het vervoer heen- en terug (zie infobrochure bij inschrijving), degelijke logies in meerpersoonskamers of tenten, volpension, nauwe omkadering, voldoende ontspanningsactiviteiten, verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en alle uitstappen ter plaatse. Niet inbegrepen in de prijs zijn eventuele maaltijden onderweg en zakgeld.

Kort na het aanmelden van de inschrijving ontvangt u de bevestiging van uw inschrijving (via mail) met de betalingsvoorwaarden. Ten laatste 3 weken voor aanvang van het kamp betaalt u het verschuldigde bedrag.

Heeft u twijfels over de prijs of heb je een andere vraag dan vernemen we dat graag.

Annulatie en terugbetaling

Iedere annulering dient zo snel mogelijk schriftelijk te worden doorgegeven. Wie overmacht kan aantonen (hospitalisatie, overlijden van een naast familielid, ...) krijgt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald. Voor wie geen overmacht kan aantonen, gelden volgende voorwaarden:

  • Tot 10 dagen voor de aanvang vordert JRK Melle 15% van het betaalde bedrag terug.
  • Tussen de 11 en 30 dagen voor de aanvang verrekenen we 25% van het betaalde bedrag.
  • Voor wie meer dan 30 dagen voor de aanvangsdatum ons iets laat weten, verrekenen we het volledige inschrijvingsbedrag.

Wie, om welke reden dan ook, vakantie onderbreekt of dient te onderbreken wegens het herhaaldelijk overtreden van de de kampregels, kan hiervoor geen enkele terugbetaling vorderen!

Deze voorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ook indien er nog niets is betaald!