Rode Kruisafdelingen Neeroeteren-Opoeteren-Dorne en Dilsen-Stokkem-Maaseik slaan de handen in elkaar!

Vanaf 1 januari 2022 bundelen de Rode Kruisafdelingen Neeroeteren-Opoeteren-Dorne en Dilsen-Stokkem-Maaseik hun krachten. De afdelingen gaan samen verder onder de naam Rode Kruis-Maasland.

De inwoners van de gemeenten Dilsen-Stokkem en Maaseik mogen nog steeds rekenen op dezelfde dienstverlening op vlak van hulp bij evenementen, opleidingen voor bevolking en bedrijven, uitleendienst van hulpmiddelen, bloedinzamelingen en de Zorgbib. De nieuwe afdeling is nu één groot team met gepassioneerde vrijwilligers, onder leiding van de door hun verkozen voorzitter Frank Jacobs.

De hoofdlocatie van de afdeling Maasland zal zich bevinden in het huidige Rode Kruislokaal van Dilsen-Stokkem-Maaseik aan de Eerste Straat 21 te Maaseik. Het Rode Kruislokaal te Neeroeteren op de Ophovenstraat 69 blijft evenzeer bestaan, onder andere als uitleenpunt van hulpmiddelen en locatie voor opleidingen aan de lokale bevolking. Op het uitleenpunt van hulpmiddelen te Rotem gaat u ook nog altijd terecht kunnen.

U heeft zojuist een gift gedaan aan één van onze lokale afdelingen? Waarvoor ons dank! Deze gelden en onze huidige financiën gaan regelrecht naar onze nieuwe Rode Kruisafdeling Maasland.

Met de nieuwe naam veranderen ook enkele van onze contactgegevens. Kijk voor alle nieuwe contactgegevens op www.rodekruis.be/maasland/contact