Jeugd Rode Kruis

Het Rode Kruis dichter bij kinderen en jongeren brengen en kinderen en jongeren dichter bij het Rode Kruis. Dat is waar we bij Jeugd Rode Kruis voor gaan. Altijd met de nodige dosis plezier, natuurlijk!

Jeugd Rode Kruis bevat de traditionele ingrediënten van het Rode Kruis, maar dan overgoten met een flinke dosis jeugdig plezier! Ons Jeugd Rode Kruis organiseert tal van leuke en leerrijke activiteiten voor kinderen en jongeren. Wat kan je bij ons verwachten?

  • Van een schaafwonde verzorgen tot hartmassage… Een rampoefening voor en door kinderen of zelf een eerstehulppost bouwen. Iedereen kan eerste hulp leren bij Jeugd Rode Kruis.
  • Jeugd Rode Kruis kijkt over de grenzen heen. Droom je als vrijwilliger van een internationaal avontuur? Via Jeugd Rode Kruis kan je misschien sneller dan verwacht je koffers pakken om ergens in de wereld vrijwilligerswerk doen.
  • Bloed geven mag pas vanaf 18 jaar. Maar voor wie nog geen donor kan zijn, voorzien we educatieve spelletjes.

Erbij komen? Contacteer ons

Kamp 2021. Help ons!

Hopelijk mogen wij deze zomer op kamp! Op kamp spelen en amuseren we ons de hele dag, dat vraagt op tijd en stond lekker eten. Helpen jullie ons mee sparen voor joyvalle melk en soubry pasta? 
Je mag de flapjes van de melk en de streepjescode van de pasta steeds deponeren in spaarbus op de balie of een moment afspreken met Isabeau.

Alvast bedankt om onze buikjes te helpen vullen!

Groetjes,

De JRK-ertjes en de leiding