Facebookpagina

Naast onze website en ons Instagramaccount kan je ook via onze Facebookpagina op de hoogte blijven van onze activiteiten. Like onze pagina en volg de activiteiten van onze vrijwilliger op de voet!

Like ons!

Vakantiekampen voor kinderen 2018

Vakanties speciaal voor kinderen die volledig of deels thuis verblijven en die niet op vakantie kunnen door financiële redenen. Met de Vakantiekampen en Europa Kinderhulp willen we deze kinderen in kwetsbare situaties een fijne vakantie bezorgen.

Download de brochure

Op weg naar een Hartveilig Dilbeek

Via deze weg willen we graag N-VA Dilbeek, gemeente Dilbeek, en Club 51 bedanken voor hun schenkingen.

Lees verder

Dilbeek Hartveilig

Stap voor stap maken we van Dilbeek een Hartveilige gemeente. Met het project Hartveilig willen we zoveel mogelijk mensen leren reanimeren en defibrilleren met een automatische externe defibrillator (AED). Zo vergroten we de overlevingskansen bij een hartstilstand. Het leven dat je kan redden is immers vaak het leven van iemand in je nabije omgeving, het leven van een geliefde. Onze afdeling organiseert regelmatig opleidingen 'Reanimeren & defibrilleren'. Meer info: vorming@rodekruis.dilbeek.be

Meer info over Hartveilig

Mag ik bloed geven?

Ben je niet zeker of je bloed mag geven? Dankzij onze donorzelftest kom je niet vergeefs naar een bloedafname

Donorzelftest

Instafamous!

Omdat we toch wat moeten meegaan met onze tijd zijn we nu ook te vinden op Instagram! Blijf op de hoogte van de dagdagelijkse werking van onze afdeling en volg de activiteiten van onze vrijwilligers op de voet.

Volg ons nu!

Aangepaste vakanties 2018

Polderwind is het viersterrenhotel dat Rode Kruis-Vlaanderen heeft gebouwd, volledig afgestemd op de noden van vakantiegangers voor wie op vakantie gaan niet altijd evident is. Hier kunnen ze het hele jaar door terecht voor een zorgeloze vakantie, mét of zonder hun mantelzorgers, in groep of individueel.

Download de brochure

Huisje Mostinckx

Save the date [16 september 2018] Naar jaarlijkse gewoonte baten we het Huisje Mostinckx in Sint-Martens-Bodegem uit. De ideale gelegenheid om even te pauzeren voor, na of tijdens een mooie wandeling, een fietstochts, een familiebezoek, een rustige namiddag terwijl de kinderen naar de jeugdbeweging zijn. Wij serveren bieren van enkele lokale brouwerijen, frisdranken, koffie en huisgemaakt gebak.

Meer informatie

Bloed geven in Dilbeek

Bekijk nu de data van onze bloedcollectes in Dilbeek, want ook jij kan het leven van iemand redden! Of je nu A, B, AB of O bent: we kunnen je gift goed gebruiken! Ben je niet zeker of je bloed mag geven? Dankzij onze donorzelftest kom je niet vergeefs naar een bloedafname. 

Bekijk data

Uitleendienst

Heb je dringend krukken nodig? Of een ziekenbed voor verzorging thuis? Geen paniek je kan steeds terecht bij onze uitleendienst. Contacteer Stéphanie Breckpot (consulent uitleendienst): tel.: +32 496 70 73 11. Beschikbaar tijdens week- en weekenddagen tussen 9 uur en 19 uur.

Meer info

Krukken, rolstoel, looprek, rollator, ziekenhuisbed, ... nodig?

Je kan steeds terecht bij onze uitleendienst!

+ Meer info

Meer weten?

Contacteer onze afdeling en we helpen je graag verder.

+ Stel je vraag