We zoeken vrijwilligers voor de Vorming!

Vorming

Mensen zelfredzaam maken is onze missie. Onze lesgevers zijn goed opgeleid en beschikken over uitstekend didactisch lesmateriaal. We maken de oefeningen zo realistisch mogelijk en praktijkbeleving staat centraal. Al onze eerstehulprichtlijnen en -publicaties zijn wetenschappelijk onderbouwd. We volgen actief de internationale richtlijnen en vullen ze aan met onze jarenlange expertise, ervaring en onderzoek. Deze ‘evidence-based’ aanpak garandeert dat we altijd de beste adviezen geven.

Ben jij iemand die al beschikt over een pedagogische bekwaamheid? Of heb je altijd al gedroomd om les te geven? Dan is 'lesgever worden' misschien wel iets voor jou?

We werken ook met 'levend didactisch materiaal', ook wel onze 'simulanten' genoemd. Dat zijn durfals die graag wat acteren en creatief aan de slag gaan. Zij brengen in een handomdraai een bloeding aan, acteren plots een hartaanval en stappen op het woordje 'lock out' zonder verpinken uit hun rol. Ben jij iemand die ook graag acteert of gefascineerd bent voor het maken van wonden? Dan is 'simulant zijn' misschien iets voor jou!

Nieuwe vrijwilligers zijn heel erg welkom! Voel jij het al kriebelen om onze groep te versterken?
Vul onderstaande vragen in en laat het ons op die manier weten.

      Alle gegevens die je invult in dit formulier worden volgens het gegevensbeleid verwerkt. Wil je meer weten over dit beleid én over wat we met jouw gegevens doen? Klik hier voor meer info.