Eerste Hulp op jouw evenement (sport, fuif, ...)

Pech of het noodlot kan altijd en overal toeslaan. Snel hulp krijgen kan dan levens redden. Daarom vind je Rode Kruis-Vlaanderen terug op evenementen, concerten, sportwedstrijden of andere activiteiten. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening!

Eerste Hulp op jouw evenement aanvragen?

Je kan op ons beroep doen voor een preventieve hulpactie. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners bieden een hulpverlening op maat van je evenement, gebaseerd op jarenlange expertise en wetenschappelijke richtlijnen. Bij elke hulpactie brengen we een AED-toestel (automatische externe defibrillator) mee. En indien het nodig is of als je het wenst, brengen we onze conform de wetgeving, volledig uitgeruste ziekenwagen mee.

Aanvraagformulier                                                                      Brochure

Verloop van jouw aanvraag

Stap1: Een hulppost aanvragen

Vul minstens tien weken voordat het evenement plaatsvindt, een aanvraagformulier in.
Download hierboven het aanvraagformulier (.doc)
Stuur dit formulier terug naar: hulpdienst@zoutleeuw-linter-geetbets.rodekruis.be

Geen tien weken meer voor jou venement plaatsvindt? Stuur dan eerste even een mailtje en we doen al het mogelijke.

Stap2: Analyse en Voorstel

Je ontvangt een samenwerkingsvoorstel na onze risicoanalyse. Hierin vind je een overzicht van de noodzakelijke middelen, de prijsopgave, de algemene contractvoorwaarden en de eventuele bijkomende voorwaarden waaraan jij als organisator moet voldoen.

Stap 3: Ondertekening

Als deze overeenkomst definitief en ondertekend is, begint de concrete voorbereiding. Op de dag zelf staan we paraat met de overeengekomen middelen.