Steun financieel

Elke dag helpen we mensen. We doen dat in volledige onafhankelijkheid, ook financieel. Daarom is  jouw steun nodig. Door een gift te doen steun je Rode Kruis in jouw buurt. Zo laat je ons toe te helpen waar en wanneer dat nodig is.

Goed om te weten: jij krijgt een fiscaal attest voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis.

 • Elke gift helpt ons helpen.

  Al jaren is er in Rijkevorsel een afdeling van het Rode Kruis actief. Ze organiseert jaarlijks 8 bloedinzamelingen, biedt een eerstehulpcursus aan, ontleent hulpmateriaal en levert bijstand bij evenementen.

  Dankzij giften kan het Rode Kruis elk jaar opnieuw duizenden mensen helpen.

  Bovendien steunen wij het Internationale Rode Kruis in Nepal. Nepal werd in 2015 opgeschrikt door een zware aardbeving. Duizenden inwoners zijn alles kwijt en zonder onze hulp redden deze mensen het niet.

  U kunt in Rijkevorsel steeds beroep doen op de vrijwilligers van het Rode Kruis. Misschien kunnen wij u helpen met een rolstoel, wenst u deel te nemen aan onze EHBO-cursus of heeft u morgen bloed nodig?

  Steunt u dit jaar het Rode Kruis ?

  Dit kan op twee manieren:

        Door de aankoop van een lidkaart van €5 door storting op onderstaande rekening met vermelding lidkaart en naam.

  en/of

        Door een gift te doen op onderstaand rekeningnummer met vermelding gift+naam. Geeft u €40 of meer, dan ontvangt u in maart 2017 een fiscaal attest en verdient u ongeveer de helft van uw gift terug.

  Rekeningnummer: IBAN: BE91 7895 8110 3776  BIC: GKCCBEBB

  Naam: Rode kruis Rijkevorsel

  Adres: Molenstraat 7 – 2310 Rijkevorsel

  Alvast onze oprechte dank en steeds tot uw dienst.

  + Help ons helpen