Hulp op evenementen

Pech of het noodlot kan altijd en overal toeslaan, zeker op een plaats waar veel mensen samenkomen. Snel hulp krijgen kan dan levens redden. Daarom vind je ons terug op grote evenementen, concerten, sportwedstrijden of andere activiteiten waar veel mensen bij elkaar komen. 

Kunnen we je helpen?

Organiseer je een evenement en wens je hier een eerstehulppost te voorzien? Dan kan onze afdeling hier de nodige vrijwilligers en materiaal voor voorzien. We voeren hiervoor eerst een analyse uit om de nodige inzet te bepalen, dit verloopt steeds in overleg met u als organisator.

Onze vrijwilligers worden niet betaald voor hun inzet. We vragen echter wel een compensatie voor de aankoop en gebruik van ons materiaal.

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte. Stuur ons hiervoor een vrijblijvend bericht of bezorg ons hiervoor het aanvraagformulier via hulpdienst@meise.rodekruis.be. Doe dit liefst 6 weken op voorhand. Zo hebben we de nodige tijd om alles te organiseren.

Aanvraagformulier preventieve hulpactie

Stap 2: We werken een voorstel uit en bezorgen u dit zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van uw aanvraag bepalen we de nodige inzet en de kosten.

Stap 3: Na onderlinge goedkeurig bezorgen we jou een samenwerkingsovereenkomst. Hierin vind je een overzicht van de noodzakelijke middelen, de prijsopgave en de contractvoorwaarden. Vervolgens staan we op de afgesproken datum paraat op uw evenement!