Jeugd Rode Kruis

Ga jij met ons mee op kamp? Neem dan zeker hieronder een kijkje.

Het Rode Kruis dichter bij kinderen en jongeren brengen en kinderen en jongeren dichter bij het Rode Kruis. Dat is waar we bij Jeugd Rode Kruis voor gaan. Altijd met de nodige dosis plezier, natuurlijk!

Jeugd Rode Kruis bevat de traditionele ingrediënten van het Rode Kruis, maar dan overgoten met een flinke dosis jeugdig plezier! Ons Jeugd Rode Kruis organiseert tal van leuke en leerrijke activiteiten voor kinderen en jongeren. Wat kan je bij ons verwachten?

  • Van een schaafwonde verzorgen tot hartmassage… Een rampoefening voor en door kinderen of zelf een eerstehulppost bouwen. Iedereen kan eerste hulp leren bij Jeugd Rode Kruis.
  • Jeugd Rode Kruis vraagt geen lidgeld en indien er voor bepaalde activiteiten betaling nodig is zal deze prijs steeds beperkt worden. 
  • Jeugd Rode Kruis heeft geen verplicht uniform. De leden kunnen een t-shirt aankopen aan een schappelijke prijs. 

JRK is opzoek naar een nieuwe T-shirt voor Jeffrey de Mascotte van JRK Grobbendonk-Vorselaar. 


Beste JRKids Onze Jeffrey is terug lange vakantie en vraagt jullie om hulp. Willen jullie zijn nieuwe T-shirt ontwerpen? Hoe kan je dat doen? Is niet moeilijk!  Hieronder vind je een PDF bestand van de T-shirt dat je dan downloaden en afdrukke. Maak er dan een mooi eigen ontwerp van. Ontwerpen insturen kan tot 31 juli 2024 om 23:59.

Insturen kan via de uploadzone Uploadzone Wedstrijd of door het ontwerp af te geven tijdens onze valiezendag op zaterdag 20 juli van 10u tot 11u aan de Kerk in Grobbendonk. Voor zij die op kamp meegaan kan je bij de start van het kamp deze ook altijd afgeven!

Dan wordt er een winnaar gekozen en zijn T-shirt   gemaakt zodat Jeffrey  ook weer helemaal klaar is voor de startdag!

Jeugdige groetjes

Jullie leiding  

Deelnameformulier T-shirt

Neem ook zeker een kijkje op onze sociale mediakanalen.

Ontdek onze Facebook pagina.  Ontdek onze Instagram pagina.

JRK is UITPas-partner 

Sinds 2023 maakt Jeugd Rode Kruis Grobbendonk-Vorselaar deel uit van het grote netwer UITPas. 

Wat is de UITPas, en welke voordelen heeft dit? 

Met de uitpas kan je punten verzamelen op verschillende evenementen en activiteiten. Deze punten kan je omruilen in verschillende zaken. 

Ook is de UITPas gekoppeld aan het kansentarief voor diegene die hiervoor in aanmerking komen kunnen zij bij bepaalde zaken en activiteiten korting krijgen. 

Wat is het voordeel van UITPas bij JRK

Bij ons kan je elke activiteit 1 punt sparen. Eveneens tijdens ons kamp is er de mogelijkheid om punten te sparen. Dit kan simpelweg door je UITPas of UITpas ID aan de leiding te bezorgen dan kennen zij jou de nodige punten toe. 

Eveneens is er via het kansentarief korting mogelijk op geldactiviteiten en voor ons kamp. 

Meer info over UITPas algemeen via www.uitpas.be

Info of vragen voor UITPas binnen JRK kan via mail: jeugd@grobbendonk-vorselaar.rodekruis.be
UITPas Pagina van JRK: JRK Info UITpas

JRKamp 2024

De leiding is volop bezig met de voorbereidingen voor het volgende kamp. De datums hiervoor zijn van 22 juli 2024 tot en met 26 juli 2024.

Inschrijven voor het kamp is niet meer mogelijk. 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar Jeugd@grobbendonk-vorselaar.rodekruis.be