Jeugd Rode Kruis

Het Jeugd Rode Kruis is een laagdrempelige jeugdbeweging voor jong en oud. Vanaf 6 tot 16 jaar zijn kinderen bij ons welkom voor de nodige dosis plezier. Elke zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u komen wij samen in het Fort II van Wommelgem (lokaal 118a). Hier spelen we leuke spelletjes met onze hechte groep.

We zijn echter niet zomaar een jeugdbeweging! We organiseren namelijk tal van leuke activiteiten, waarin we ook Eerste Hulp aanleren. Op het niveau van uw kind leren we hen al spelenderwijs EHBO aan. Denk hierbij aan een schaafwonde verzorgen, reanimeren of zelf een eerstehulppost bouwen.

Net zoals andere jeugdbewegingen gaan we jaarlijks op kamp. Deze week in de paasvakantie zit dan boordevol plezier en lekker eten! Verder organiseren we jaarlijks ook een echte halloweentocht, een leerrijk EHBO-weekend en andere supercoole activiteiten!

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe hobby, waar je vrienden voor het leven kan maken en bovendien nog iets kan bijleren? Kom ons dan volledig gratis en zonder bijkomende voorwaarden een keertje uittesten!  Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan hier in ->  Als je nog vragen hebt, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren door een mailtje te sturen naar jeugd@borsbeek-wommelgem.rodekruis.be