Over onze afdeling

De afdeling Bertem-Huldenberg maakt deelt uit van Rode Kruis-Vlaanderen en is voornamelijk actief binnen de gemeenten Bertem en Huldenberg. Onze afdeling bestaat uit drie disciplines: Bloed, Hulpdienst en Vorming. 

Bloed

Onze afdeling organiseert op regelmatige basis bloedinzamelingen binnen de gemeenten Bertem en Huldenberg. Wilt u een overzicht krijgen van de komende bloedinzamelingen, klik dan hier om naar de kalender van de bloedinzamelingen te gaan. Indien u meer informatie over de bloedinzamelingen wenst te verwerven, aarzel dan niet om de afdelingsverantwoordelijke bloed te contacteren. 

De hulpdienst

Onze hulpdienst is aanwezig op tal van lokale evenementen. Wilt u voor uw evenement beroep doen op onze hulpdienst, gelieve contact op te nemen met de afdelingsverantwoordelijke hulpdienst.

Vorming

Om te kunnen helpen helpen, is het noodzakelijk om de nodige opleidingen gevolgd te hebben. Onze afdeling organiseert twee keer per jaar de cursussen "Eerste hulp" en "Helper". Bovendien biedt onze afdeling ook op vraag de gewenste opleidingen aan. Indien u een opleiding wilt bijwonen of organiseren, gelieve contact op te nemen met de afdelingsverantwoordelijke vorming