Eerstehulpopleidingen

Iemand in nood helpen lijkt evident. In theorie. In de praktijk zijn er veel mensen die panikeren en niet weten wat te doen. Meteen hulp kunnen bieden, voorkomt vaak erger. Daarom willen we de zelfredzaamheid in Vlaanderen verhogen. Zodat iedereen beter in staat is om elkaar te helpen in noodsituaties. Zo kunnen mensen krachtiger, juister en efficiënter reageren om levens te redden van anderen in nood.

Hoe kunnen we je helpen?

Kan je eerste hulp toedienen bij een verstuiking, een brandwonde of hartfalen? Via onze opleidingen leer je de juiste vaardigheden aan om eerste hulp te bieden. Zo weet je wat je moet doen als er iets gebeurt. Wees gerust, het is makkelijker dan je denkt!

Cursus eerste hulp 2024

Meer weten over onze opleidingen

Op demo standen.
Thema lessen in scholen en in onze lokaal te Wervik.

3 vrijwilligers hebben deelgenomen aan de reanimatie wedstrijd op de INFOPOL|EXPO 112 beurs te Kortrijk en hebben deze wedstrijd gewonnen! Als prijs mochten we een Laerdal baby reanimatiepop ter waarde van 330 euro in ontvangst nemen geschonken door Covarmed. Deze reanimatiepop zullen we kunnen gebruiken in onze EHBO opleidingen.  Wij bedanken Covarmed voor deze mooie prijs. Proficiat aan Jessy, Thomas, Andres voor het winnen van de wedstrijd!