Word vrijwilliger

Elke dag helpen we mensen. Dat doen we overal, dus ook in jouw buurt. Wil je ons helpen als vrijwilliger? Jouw talenten en enthousiasme kunnen we ongetwijfeld gebruiken. Je vindt vast iets wat je graag doet. Voorkennis of een specifiek diploma is niet nodig, wij geven je een goede opleiding en ondersteuning. Kom erbij en help ons helpen! 

Voor meer specifieke info kan je ons altijd contacteren via info@nijlen.rodekruis.be.

Wij zoeken vrijwilligers voor de bloedafname!
 

Ben jij iemand die graag zijn steentje wil bijdragen als vrijwilliger bij de bloedafname? 
Lees dan zeker verder!

 

Wat doe je als vrijwilliger bij de bloedafname?

 Als vrijwilliger bij de bloedafname zorg je voor het ontvangst van de mensen, je zorgt ervoor dat de mensen na het bloedgeven ook een drankje kunnen drinken en gezellig kunnen bijpraten. Je helpt mee de zaal klaarzetten en deze ook mee opruimen.

Wanneer zijn er bloedafnames en wanneer word ik verwacht? 

4 maal per jaar worden er in de gemeente bloedafnames georganiseerd, data voor dit jaar kan je vinden via onderstaande knop. 

Je wordt verwacht dat je mee  komt klaarzetten en mee opruimt, de uren zijn ongeveer van 17:00 tot 21:00 deze kunnen varieren. 

Bloedafnames Datums

Twijfel je nog, hier kan je meer info vinden. 

Heb jij nog vragen over bloedafname dan kan je altijd terecht bij onze lokale dienst bloed via het mailadres boed@nijlen.rodekruis.be of je kan altijd vragen stellen op de bloedafname zelf aan de medewerkers van de afdeling.