Steun je lokale Rode Kruisafdeling!

Onze afdeling maakt deelt uit van Rode Kruis-Vlaanderen. Rode Kruis is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die opkomt voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.

We helpen dicht bij en ver weg

Rode Kruis is de grootste humanitaire organisatie ter wereld. Wereldwijd zijn we actief met meer dan 180 nationale verenigingen, 17 miljoen actieve vrijwilligers en honderdduizenden vaste medewerkers.

In Vlaanderen zijn er zo’n 250 lokale afdelingen. Door deze sterke verankering in heel Vlaanderen staat onze afdeling heel dicht bij de bevolking. Zo kunnen we noden snel opsporen en helpen.

Onze vrijwilligers helpen

Alle 16 vrijwilligers van Rode Kruis-Laarne geven belangeloos het beste van zichzelf om anderen te helpen in Laarne.

Wil je bloed geven en zo iemands leven redden? Geweldig! Onze vrijwilligers organiseren regelmatig bloedinzamelingen bij jou in de buurt. We kijken alvast uit naar je komst!

We vinden het belangrijk dat mensen elkaar kunnen helpen in nood. Via onze opleidingen leren we je eerste hulp te bieden. Zo weet jij wat te doen bij een verstuiking, een brandwonde, een hartstilstand...

Onze vrijwilligers zijn sociaal actief voor de inwoners van Laarne. Ze zorgen voor de uitleendienst van hulpmaterialen, een aangepaste vakantie voor mensen met een beperking. Maatschappelijke kwetsbare kinderen kunnen dankzij hun begeleiding op kamp.

14-daagse stickerverkoop

Help helpen in jouw buurt!  Dit kan u doen door een sticker te kopen en zo het Rode Kruis-Laarne te steunen. De verkoop vindt plaats van  donderdag 25 april tot en met donderdag 9 mei 2019!