Uitleendienst

Hulpmiddelen uitlenen

Rolstoelen, krukken, loophulpen, een bed … al deze hulpmiddelen kun je ontlenen bij onze uitleendienst voor hulpmiddelen. Ons uitleenmateriaal is gebruiksvriendelijk en beantwoordt aan de Rode Kruiskwaliteitsnormen. Marleen en Marc staan je bovendien graag met raad en daad bij zodat je de hulpmiddelen juist gebruikt.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze hulpmiddelen zijn van de hoogste kwaliteit en werden goedgekeurd door een technische commissie die bestaat uit kinesi- en ergotherapeuten, technici, onderzoekers, vrijwilligers en professionele medewerkers van het Rode Kruis. Alleen licht, maar stevig materiaal geraakt door de selectie. Daarnaast moeten de hulpmiddelen ook rugsparend en vlot transporteerbaar zijn.

Hoe uitlenen?

Openingstijden

Onze uitleendienst wordt bemand door vrijwilligers. Neem daarom eerst telefonisch contact (T 0472 96 92 28) op om te kijken welk moment het best past om het materiaal op te halen of te laten leveren.

Uitleentermijn

Elk hulpmiddel kun je maximaal een jaar ontlenen. Als je het langer nodig hebt, is het immers meestal goedkoper om het zelf aan te kopen.
We verkopen zelf geen hulpmiddelen, maar kunnen je helpen bij de aankoop ervan met bijvoorbeeld tips, adressen.

Beperkt huurgeld

Om de kwaliteit van onze hulpmiddelen te blijven garanderen, vragen we een beperkt huurgeld. Daarnaast vragen we ook een waarborg als garantie dat de hulpmiddelen ook door een volgende persoon in perfecte staat kunnen ontleend worden.
Je vindt hier weldra een overzicht van het huurgeld voor onze hulpmiddelen.

Je weet niet precies hoe het hulpmiddel te gebruiken?

Dat is geen enkel probleem. Voor je onze uitleendienst verlaat, demonstreren we graag hoe het moet. Je krijgt ook een folder mee naar huis zodat je alle informatie nog eens rustig thuis kunt nalezen.

4

bloedcollectes/jaar

5000

verkochte stickers