;

Verzamel jij de Rode Kruissticker?

Dat onze stickeractie dit jaar niet doorging, was niet alleen voor ons erg vervelend, ook de verzamelaars van deze stickers vonden het bijzonder jammer.

Wij kunnen jou helpen!

Daarom wilt Rode Kruis-Lommel jullie graag een handje helpen! Momenteel hebben wij zo'n 25 stickers ter beschikking om uit te delen aan verzamelaars - met dank aan onze vrijwilligers. Verzamel jij de Rode Kruisstickers, maar heb je er dit jaar helaas geen kunnen vast krijgen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar onze voorzitter (voorzitter@lommel.rodekruis.be ) en hij bezorgt deze dan bij jou.

Help jij ons dan ook?

Wij geven jou deze sticker helemaal gratis, maar een vrije gift aan onze afdeling wordt uiteraard altijd geapprecieerd. Dit is helemaal jouw keuze! Het belangrijkste is dat de verzamelaars ook dit jaar aan een sticker kunnen geraken.

Wil jij ook de verzamelaars helpen?

Heb jij wel een sticker gekregen, maar gebruik je deze niet en wil je deze ook afgeven voor een verzamelaar? Neem dan zeker ook contact op met onze voorzitter en dan kijkt hij samen met jou hoe ook jouw sticker bij een verzamelaar kan terechtkomen.

Delen mag zeker! Laten we samen de verzamelaars gelukkig maken.