We blazen 90 kaarsjes uit!

Wij zijn jarig. Dit jaar bestaat onze afdeling 90 jaar en daar zijn we trots op!
Graag hadden we dit met iedereen kunnen vieren maar Covid-19 probeerde hier een stokje voor te steken.
We zeggen duidelijk probeerde, want onze afdeling geeft niet zomaar op. Kunnen we jou niet op ons feestje krijgen, dan brengen we het feestje naar jou!
Op 7 maart houden we samen met jou een lekker gezellig ontbijt, uiteraard ieder in z'n bubbel. Hiervoor bieden we met de afdeling ontbijtpakketten aan die te bestellen zijn via deze link.
Op die manier kunnen we samen toch onze verjaardag vieren en zorg je er voor dat onze afdeling nog vele jaren verder ten dienste van de bevolking kan staan. Er is keuze uit een kleine eter-pakket en een bourgondisch-pakket, ook kan je onze befaamde "Eerste Hulp bij Opstaan"-mokken kopen.

Niet alleen onze afdeling is jarig, ook onze reus Zeuntje is jarig. 25 jaar dit jaar, een verjaardag die ook wel wat aandacht mag krijgen. Zeuntje is gemaakt naar het evenbeeld van Eugène Verhulst (oud-voorzitter Sluiscomité) en werd door Aalsterse carnavalgroep De Lodderoeigen gecreëerd.
Op dit moment is Zeuntje toe aan wat onderhoud, iets wat gepland stond in 2020 maar door Covid-19 niet kon doorgaan. Daardoor kunnen we Zeuntje op dit moment niet laten schitteren, maar uitstel is geen afstel.