Cursus Eerste Hulp/Helper een succes!

Ook dit najaar organiseerden onze vrijwilligers van Vorming opnieuw een cursus Eerste Hulp/Helper. De lesgevers, simulanten en assistenten maakten er een leerrijke cursus van, doorspekt met praktijkverhalen en praktijkvoorbeelden en levensechte simulaties van verwondingen en aandoeningen.

De cursus werd afgesloten met een examen. Maar liefst 14 cursisten legden met succes hun examen af. Zo zijn Mechelen en Bonheiden alweer een heel stuk veiliger geworden!

Voor onze voorjaarscursus 'Eerste Hulp' zijn er nog vier plaatsen. Je kan je inschrijven via onderstaande link. We bekijken met ons team of we nog een extra cursusperiode kunnen inlassen. Interesse? Neem dan contact op met ons, zodat we je gegevens al in onze databank stoppen. 

Interesse in deze cursus eerste hulp.

Rode Kruis Mechelen-Bonheiden helpt helpen

Met een tachtigtal vrijwilligers zetten we ons dag in dag uit met veel enthousiasme in voor de bevolking van (groot) Mechelen en Bonheiden. Misschien ken je ons van onze hulppost op evenementen of van de lessen 'reanimeren met AED'. Maar we doen veel meer dan dat... Ontdek er alles over op deze website!

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Ontdek wat we doen

116

keer eerste hulp op evenementen in 2015

2

vrijwilligers internationale werking

10

vrijwilligers voor opleidingen