terug naar overzicht

Medische hulpmiddelen aanbieden in jouw buurt

Dit doen wij

Na een ongeval hebben mensen soms dringend krukken nodig. Of ze zoeken een ziekenbed voor verzorging thuis. Wij bieden medische hulpmiddelen aan via onze talrijke uitleenpunten. Onze vrijwilligers zorgen dat alles vlot verloopt. Zij onderhouden het materiaal en geven aan de mensen het nodige advies. Ook buiten de kantooruren en in het weekend.

Dit kan jij doen!

Als vrijwilliger van een uitleenpunt heb je een erg divers takenpakket: hulpmiddelen uitlenen, administratie bijhouden, hulpmiddelen onderhouden, je uitleendienst promoten. Ook het sociale aspect is erg belangrijk. Door een luisterend oor te bieden help je mensen.

Iets voor jou?

Je hebt geen vooropleiding of ervaring nodig. Wij zorgen voor een goede opleiding en ondersteuning. We organiseren ook consulent- en studiedagen waar je ervaringen kan uitwisselen met collega’s en experten.

 Ja, ik wil helpen als uitleenconsulent!

Word vrijwilliger

Wil je graag helpen? Aarzel geen seconde en word vrijwilliger. Al meer dan 14.000 enthousiaste vrijwilligers gingen je voor. Wat je ook kiest, het zal je veel voldoening en een goed gevoel geven.

+ WORD VRIJWILLIGER!