Aankoop e-learningmodule

Koop hier de logins aan voor de e-learning binnen jouw organisatie! We vragen informatie over de cursisten, contactpersoon binnen de organisatie en tenslotte bedrijf- en facturatiegegevens.

Zodra het formulier is ingevuld en doorgestuurd, ga je door tot de aankoop en zal je een factuur ontvangen voor de bestelde logins, of deze nu gebruikt worden of niet. Het verzenden van het formulier is bindend.

 • Jaarlijkse bijscholing van 4u: 50 EUR (De facturatie is vrijgesteld van BTW op basis van art. 44 van het BTW wetboek.)
 • Dubbele bijscholing van 8u (bijscholingen voor 2020 en 2021 in één module): 100 EUR (De facturatie is vrijgesteld van BTW op basis van art. 44 van het BTW wetboek.)

   Stap 1: inschrijven cursisten

   Geef voor elke cursist de naam, e-mailadres en geboortedatum. 

   • Vul de namen van de deelnemers correct in. Dit zijn de namen die op de attesten worden weergegeven.
   • Vul het e-mailadres in waarheen de logingegevens en de attesten dienen te worden gestuurd.
   • Het e-mailadres mag overal hetzelfde emailadres zijn (bijv. van de HR verantwoordelijke die dan de logins bezorgt aan de deelnemers) of het rechtstreekse adres van de cursist.
   • De geboortedatum wordt gebruikt om het attest met 100% zekerheid aan de correcte persoon toe te kennen.

   Stap 2: contactpersoon bij bedrijf

   Stap 3: bedrijfsgegevens

   Stap 4: facturatiegegevens

   Je hoeft de facturatiegegevens hier enkel in te vullen als ze niet dezelfde zijn als de bedrijfsgegevens!

   Alle gegevens die je invult in dit formulier worden volgens het gegevensbeleid verwerkt. Wil je meer weten over dit beleid én over wat we met jouw gegevens doen? Klik hier voor meer info.