Onze partners

We zijn trots op onze samenwerking met bedrijven. Ontdek met wie we samen al mooie initiatieven hebben opgezet.

 

De Nationale Loterij helpt door jaarlijks de algemene werking van Rode Kruis-Vlaanderen financieel te steunen. De Nationale Loterij is dan ook een Corporate Partner van Rode Kruis-Vlaanderen. Met hun structurele steun kunnen we meer mensen zelfredzaam maken en kwetsbare mensen helpen.

AG Insurance helpt het Rode Kruis structureel door de eerste hulpopleidingen aan sportclubs en scholen vijf jaar lang financieel te steunen. Samen willen we de impact van ongevallen in de school- en sportomgeving verminderen en sportclubs, animatoren en leerkrachten leren helpen.

 

Hansaplast is een pleister- en verbandenmerk. Ze helpen Rode Kruis helpen door de gratis opleiding aan te bieden aan 200 jeugdleiders- en animatoren in Vlaanderen. Daarnaast verkoopt Hansaplast ook eerstehulpkits. Per kit gaat er 1,50 euro naar Rode Kruis-Vlaanderen. Tenslotte is Hansaplast één van de hoofdsponsors van het Red Cross Team bij de 20 km van Brussel.Engie Foundation
 zet zich in voor kwetsbare kinderen. Ze helpen sinds 2012 Rode Kruis door de vakantiekampen voor maatschappelijk kwetsbare kinderen financieel te steunen.

 

Canon is een producent van optische en elektronische apparatuur. Canon heeft een langdurig engagement met het Rode Kruis wereldwijd. In Vlaanderen helpen ze Rode Kruis helpen door onze vakantiekampen voor maatschappelijk kwetsbare kinderen financieel te steunen.

 

BNP Paribas Fortis Foundation is de stichting van de bank BNP Paribas Fortis. Ze helpen Rode Kruis helpen door hun financiële steun voor het brugfigurenproject en het opvangcentrum voor asielzoekers in Lanaken.

Belfius Foundation is een private stichting voor solidariteitsmecenaat in België. De stichting gaat een 3-jarig engagement aan om ons 'Spring eens binnen'-project te ondersteunen en op die manier ouderen in onze maatschappij te helpen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nieuws